Bravčový bok s kosťou / rebrá vysoké
Bravčový bok zbavený kože a väčšieho množstva slaniny resp. pás rebrových kostí spojených súvislou svalov...
Čítať viac
-
Chladené
Objednajte si telefonicky
Pondelok - Piatok 7:30 - 21:00
Bravčový bok zbavený kože a väčšieho množstva slaniny resp. pás rebrových kostí spojených súvislou svalovinou. Bravčové rebrá sú relatívne lacný druh bravčového mäsa vzhľadom na pomer mäsa a kostí, ktoré obsahujú.
- Miesto narodenia: Slovensko
- Miesto chovu: Slovensko
- Miesto porážky: Slovensko
Energetická hodnota: 2133kJ/510kcal, tuky: 53,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 18,6 g, sacharidy: 0,0g, z toho cukry: max. 0,0 g, bielkoviny: 10,1 g, jedlá soľ: 0,2g.
Výrobca | Bognár Mäso, s.r.o. |
---|---|
Distribútor | DMi TRADING SK |
Hmotnosť (brutto) | 1 kg |