Popis

Pizza s klobásou "Pepperoni", hlbokozmrazená.

Merná jednotka: ks
Skladovanie: Skladujte pri teplote -18 °C alebo nižšej. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Určené k tepelnej úprave.
Krajina pôvodu: Estónsko
Meno a adresa distribútora: DMi TRADING SK, s.r.o., Žitavská 16, 821 07 Bratislava - Slovensko
Výrobca: Vici
Zloženie: pšeničná múka, voda, syr 21%, údená pepperoni klobása 7,5% (bravčové mäso a bravčový tuk 95%, jedlá soľ, výťažky z korenia, dextróza, koreniny, antioxidanty: E392, E300, E301; konzervant E250), paradajkový pretlak, kukurica 4,5%, paprika 3%, cukor, repkový olej, jedlá soľ, droždie, prášok do pečiva (kypriace látky: E450, E500; kukuričný škrob), modifikovaný zemiakový škrob, bylinky a koreniny, konzervant E202

Alergény: pšenica, syr; môže obsahovať sóju, zeler, horčicu, vajcia, ryby

Výživové hodnoty: na 100g - energia 252kcal/1058kJ, tuky 9,3g vrátane nasýtených mastných kyselín 4g, sacharidy 30g vrátane cukrov 3g, bielkoviny 12g, soľ 1,7g

Použitie: Pred použitím nerozmrazujte. V rúre - Predhrejte rúru a vložte pizzu do strednej časti, pečte na 180°C až 200°C po dobu 10 - 12 minút. Pred vložením do rúry odstráňte fóliu. V teplovzdušnej rúre - Predhrejte rúru, vložte pizzu do strednej časti a pečte pri 180°C asi 6 - 8 minút. Pred vložením do rúry odstráňte fóliu. Pizza je hotová, keď je syr roztečený.

NOVINKY A AKCIE DO MAILU!

Získajte prehľad o novinkách a aktuálnych akciách